skip to Main Content
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend

Amstelveen

Wijnpakket of borrelplank thuisbezorgd in Amstelveen

Wijnpakketten, een borrelplank of vers belegde broodjes; u bestelt het allemaal in Amstelveen bij Dennis Delicious. Wij hebben een passie voor smaak én lekker eten met vrienden, familie en collega’s. Dat merkt u ook! Al onze wijnpakketten, borrelplanken en belegde broodjes zijn namelijk een ware smaaksensatie. Weet u niet welke smaken u moet kiezen? Of wilt u wel eens iets nieuws proberen? Dan staan we altijd klaar om u te adviseren over onze mooie producten. En weet u wat zo handig is? U kunt onze borrelplank, belegde broodjes of onze wijnpakketten heel eenvoudig online bestellen. Dan bezorgen wij ze bij u thuis of op kantoor in Amstelveen. Bourgondisch genieten was nooit eerder zo eenvoudig!

Genieten van goede wijn en lekker eten

Er zijn wat ons betreft weinig dingen fijner dan met familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijke borrelplank of vers belegde broodjes. Voeg daar een heerlijk wijnpakket aan toe en het kan niet meer stuk. De liefde voor lekker eten willen we graag met u delen in Amstelveen. Daarom hebben we een ruim aanbod aan mooie producten met zorg voor u geselecteerd. Zodat u thuis in Amstelveen ook kunt genieten van de lekkerste belegde broodjes, wijnpakketten en borrelplanken. U hoeft hiervoor niet eens meer naar onze winkel te komen. U kunt eenvoudig online bestellen. Dan zorgen wij dat de borrelplank of flessen wijn bij u in Amstelveen worden thuisbezorgd.

Borrelplank bestellen in Amstelveen

Wilt u in Amstelveen een uitgebreide borrelplank bestellen? Bestel hem bij Dennis Delicious. Dan zorgen wij dat de borrelplank wordt thuisbezorgd. Wij kunnen een aantal lekkere hapjes voor u combineren, zodat u een mooie en gevarieerde borrelplank thuis geleverd krijgt. U kunt natuurlijk ook zelf doorgeven wat u liever wel of niet op de borrelplank heeft liggen. Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. De borrelplank voor een feest of bijeenkomst in Amstelveen bestaat onder andere uit:

 • Huisgemaakte salades en tapenades
 • Nootjes en olijven
 • Luxe vleeswaren
 • Franse kaasjes
 • Knapperig brood

Wijnpakketten van Dennis Delicious

Bestelt u in Amstelveen een van onze wijnpakketten, dan heeft u altijd een goede fles wijn in huis. U kunt onze wijnpakketten eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze website. Wij bezorgen de bestelde wijnen ook snel en veilig thuis in Amstelveen. Natuurlijk helpen wij u graag met uw keuze. Laat u daarom adviseren. Dan helpen we u bij het vinden van heerlijke wijnpakketten voor uzelf of als cadeau voor iemand anders. Uiteraard worden de wijnpakketten zorgvuldig verpakt voor bezorging in Amstelveen.

Waarom u voor ons wilt kiezen

Wilt u in Amstelveen genieten van vers belegde broodjes, een borrelplank of wisselende wijnpakketten? Bestel dan bij Dennis Delicious! Wij leveren namelijk alleen producten van de hoogste kwaliteit. Onze passie voor smaak en samen genieten proeft u hierin terug! En dat zult u ook ervaren wanneer u ons vraagt om advies. We kunnen u namelijk ook helpen bij het vinden van de beste combinaties voor op de borrelplank. Maar ook de wijnpakketten kunnen we aanvullen met passende delicatessen, zodat alle smaken extra goed naar voren komen. Dus wilt u kwaliteit en service? Dan moet u de producten van Dennis Delicious bestellen.

Belegde broodjes bezorgen in Amstelveen

Uw lunch in Amstelveen is snel geregeld dankzij de heerlijke belegde broodjes van Dennis Delicious. U kunt de belegde broodjes online bestellen en op locatie laten bezorgen in Amstelveen. Naast vers belegde broodjes kunt u ook vers fruit en drinken bij ons bestellen om de lunch in Amstelveen compleet te maken. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit:

 • Sandwiches
 • Afbakbroodjes
 • Ciabatta’s
 • Focaccia’s
 • Maaltijdsalades

Catering voor iedere gelegenheid

Wanneer u in Amstelveen catering zoekt, kunt u terecht bij Dennis Delicious. U kunt bij ons heerlijke belegde broodjes bestellen voor een lunch, compleet met vers fruit en drinken. Of bestel onze borrelplank en wijnpakketten voor de catering van uw feest. Wij denken graag met u mee, zodat u en uw gasten kunnen genieten van onze luxe producten. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van catering in Amstelveen.

De lekkerste borrelplanken cadeau doen

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor vrienden, familie of zakenrelaties in Amstelveen? Geef dan een lekkere borrelplank of een van onze wijnpakketten cadeau. Dit originele cadeau zal door iedereen in Amstelveen gewaardeerd worden. En wij zorgen zelfs dat het wijnpakket of de borrelplank thuis wordt bezorgd. Dat maakt het geven van een leuk en lekker cadeau nog makkelijker! Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de wijnpakketten of de borrelplank op een feestelijke manier worden ingepakt.

Alles voor de borrel gemakkelijk online bestellen

Bestel uw borrelplank, wijnpakketten of belegde broodjes heel eenvoudig online. Dan krijgt u ze gewoon thuisbezorgd in Amstelveen. Heeft u speciale wensen? Of wilt u nog meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Dennis Delicious is telefonisch te bereiken via 0207372116. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@dennisdelicious.nl.

Heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met: 020 - 7372116
  Back To Top

  De Dennisdelicious plank

  Grote borrelplank gevuld met tapenades, salades en vleeswaren! Kom bij ons langs voor meer info of bestel online