skip to Main Content
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend

Amsterdam

Bestel een borrelplank of wijnpakket voor thuis

Wilt u een borrelplank of wijnpakket bestellen in Amsterdam? Dat kan bij Dennis Delicious. Wij hebben een passie voor lekker eten en die delen we graag met u! En weet u wat wel zo makkelijk is? Wij bezorgen de lekkerste producten bij u thuis. Want wie wil er nu niet genieten van een heerlijke bourgondische maaltijd of borrel in Amsterdam? U kunt bij ons ook belegde broodjes of catering bestellen voor een zakenlunch of feestelijke gelegenheid. Welke producten u ook kiest, wij kunnen u verzekeren dat alles in ons assortiment van de hoogste kwaliteit is. Genieten is dus gegarandeerd!

Borrelen in Amsterdam

Bij Dennis Delicious zijn we dol op heerlijk eten, lekker borrelen met vrienden en familie en een goed glas wijn zo op zijn tijd. Is dit herkenbaar? Dan zijn onze borrelplanken, belegde broodjes en wijnpakketten echt iets voor u. Lekker eten smaakt nog beter wanneer je het deelt, daarom delen wij onze mooie producten ook graag met u in Amsterdam. We verkopen onze wijnpakketten en andere specialiteiten al een aantal jaar in onze winkel. Maar nu willen we het genieten nóg makkelijk maken. Daarom kunt u de delicatessen van Dennis Delicious nu ook online bestellen. Dan bezorgen wij de borrelplank en het wijnpakket gewoon bij u thuis in Amsterdam. Zo gemakkelijk was heerlijk genieten nog nooit!

Borrelplank bestellen in Amsterdam

Met een goed gevulde borrelplank zorgt u gegarandeerd voor een gezellig en smakelijk samenzijn in Amsterdam. Bij Dennis Delicious kunt u voor iedere gelegenheid een borrelplank bestellen. Wij kunnen de borrelplank zelfs bij u op locatie bezorgen in Amsterdam. Geef uw voorkeuren gerust aan ons door. Of laat u verrassen, dan stellen wij een gevarieerde borrelplank voor u samen. Onze borrelplank bevat onder andere:

 • Huisgemaakte salades en tapenades
 • Diverse nootjes en olijven
 • Vleeswaren uit Spanje, Italië en Frankrijk
 • Verschillende kaasjes
 • Vers en knapperig brood

Wijnpakket thuisbezorgd

Onze wijnpakketten zijn met zorg samengesteld. We hebben een uitgebreid aanbod, dus voor elk wat wils. U kunt onze wijnpakketten ook online bestellen. Dan zorgen wij dat u ze in Amsterdam krijgt thuisbezorgd. We krijgen ook regelmatige nieuwe wijnen, die we opnemen in onze pakketten. Informeer dus gerust naar het aanbod. Of laat u adviseren en ontdek nieuwe en verrassende smaken.

Kies voor Dennis Delicious

Wij hebben echt een passie voor bijzondere smaken. En dat is te merken bij al onze producten. Of u nu belegde broodjes wilt bestellen of een wijnpakket laat thuisbezorgen; onze producten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast vinden we het leuk om u persoonlijk te adviseren en u nieuwe smaken te laten ontdekken. We kunnen uw wijnpakket dan ook aanvullen met bijpassende hapjes, zoals kaas, worstjes, paté of bonbons. Zo komen al die bijzondere smaken nog beter tot zijn recht!

Belegde broodjes bestellen

Wilt u heerlijke belegde broodjes bestellen voor uw zakenlunch, evenement of feest in Amsterdam? U kunt de lekkerste broodjes kopen bij Dennis Delicious. Wij kunnen de broodjes zelfs bij u op locatie in Amsterdam bezorgen. Natuurlijk kunnen wij uw lunch ook compleet maken met vers fruit en drankjes. Stel zelf uw lunch samen en kies uit de volgende mogelijkheden:

 • Sandwiches
 • Afbakbroodjes
 • Ciabatta’s
 • Focaccia’s
 • Maaltijdsalades

Catering in Amsterdam

Wist u al dat u ons ook kunt inschakelen voor catering in Amsterdam? Wij verzorgen de lekkerste hapjes voor uw feest, vergadering of zakelijke bijeenkomst. Maar ook belegde broodjes voor de lunch of wijnpakketten voor bij de borrel kunt u bij ons bestellen. Onze catering maakt elke gelegenheid compleet. Wij houden hierbij met alle plezier rekening met uw wensen en met die van uw gasten. Een speciale lunch of borrelplank op maat is bij ons dus geen enkel probleem. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bespreken.

Geef een wijnpakket of borrelplank cadeau

Stuur als cadeau eens een wijnpakket of borrelplank naar vrienden, familie of zakenrelaties in Amsterdam. Een cadeau geven is altijd een mooi gebaar. En met een lekkere borrelplank of een wijnpakket maakt u iedereen blij. Wij kunnen een origineel wijnpakket samenstellen, maar u kunt ook uw voorkeuren en wensen aan ons doorgeven. Dan houden wij daar graag rekening mee. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het cadeau er mooi uitziet en leuk is ingepakt. Dat maakt de verrassing compleet!

Borrelplank, wijnpakketten of belegde broodjes bestellen?

Wijnpakketten bestellen? Belegde broodjes laten bezorgen? Of een borrelplank laten samenstellen en thuisbezorgen? Dat kan bij Dennis Delicious! Bestel online of kom langs in de winkel. Zo kunt u binnen de kortste keren heerlijk genieten van wijn en hapjes in Amsterdam. Neem contact op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0207372116. Of stuur een e-mail naar info@dennisdelicious.nl.

Heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met: 020 - 7372116
  Back To Top

  De Dennisdelicious plank

  Grote borrelplank gevuld met tapenades, salades en vleeswaren! Kom bij ons langs voor meer info of bestel online