skip to Main Content
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend

Badhoevedorp

Delicatessen thuisbezorgd in Badhoevedorp

Wijnpakketten, een borrelplank, belegde broodjes of andere lekkernijen bestellen in Badhoevedorp? Dat kan bij Dennis Delicious. We worden natuurlijk niet voor niets ‘de smaak van Badhoevedorp’ genoemd. En weet u wat zo makkelijk is? Wij bezorgen de lekkerste producten gewoon bij u thuis. Want heerlijk bourgondisch genieten in Badhoevedorp, wie wil dat nou niet? Ook kunt u bij ons catering bestellen voor een zakelijke lunch of feestelijke gelegenheid. Welke producten u ook kiest, wij kunnen u verzekeren dat alles in ons assortiment van de hoogste kwaliteit is. Dat is dus gegarandeerd genieten! Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Passie voor eten en borrelen

Bent u een bourgondische levensgenieter en dol op lekker eten? En houdt u van een goedgevulde borrelplank of een lekker wijntje op zijn tijd? Dan bent u bij Dennis Delicious aan het juiste adres! Wij zijn er voor iedereen die net als wij genieten van smakelijk eten. Wij hebben een passie voor lekker eten en gezellig borrelen met een vrienden en een goede fles wijn. Deze passie delen we maar al te graag. Daarom verkopen we in onze winkel in Badhoevedorp al jaren de lekkerste producten. Maar we willen het bestellen van lekker eten in Badhoevedorp nog makkelijker maken. Daarom kunt u nu ook onze borrelplanken, belegde broodjes en wijnpakketten online bestellen. Dan bezorgen wij die bij u thuis in Badhoevedorp. Heerlijk genieten was nog nooit zo makkelijk!

Borrelplank bestellen in Badhoevedorp

De lekkerste borrelplank van Badhoevedorp bestelt u bij Dennis Delicious. Wij bezorgen de hapjes zelfs bij u thuis. Voor een borrelplank op maat kunt u zelf doorgeven welke lekkernijen u wilt bestellen. Maar u kunt zich natuurlijk ook door ons laten verrassen. Dan stellen wij een heerlijke en gevarieerde borrelplank voor u samen met onder andere:

 • Huisgemaakte tapenades en salades
 • Heerlijke olijven en nootjes
 • Luxe vleeswaren uit Frankrijk, Italië en Spanje
 • De beste Franse kaasjes
 • Brood van het Vlaamsch Broodhuys

Wijnpakket gratis bezorgd in Badhoevedorp

Een wijnpakket bestellen in Badhoevedorp doet u natuurlijk bij Dennis Delicious. Wij hebben een uitgebreid aanbod met verschillende wijnen. Er is dus voor elk wat wils. Een wijnpakket leveren wij in Badhoevedorp zelfs gratis bij u af! Maar een wijnpakket kopen en zelf meenemen uit de winkel mag natuurlijk ook. Wij hebben altijd wel een leuke aanbieding voor u. En we helpen u graag met advies en meer informatie over de bijzondere wijnen in ons assortiment.

Waarom moet u bij ons kopen?

Wilt u de smaak van Badhoevedorp ervaren? Dan moet u de belegde broodjes en andere heerlijke producten van Dennis Delicious proeven. Wij hebben een passie voor smaak en lekker eten en dat merkt u. Natuurlijk kunt u wijnpakketten ook online bestellen, maar daar mist u de kennis die u bij ons wel vindt. We vinden het dan ook leuk om u te adviseren over een wijnpakket dat bij u in de smaak zal vallen. Bovendien kunnen we de bestelde wijn aanvullen met passende hapjes, zoals paté, kaas en toastjes, worstjes of bonbons. Zo komt de smaak van deze heerlijke producten nog beter tot zijn recht en zult u extra genieten van de wijnpakketten en borrelplanken.

Belegde broodjes thuisbezorgd in Badhoevedorp

Wilt u broodjes bestellen voor een bedrijfslunch, evenement of feest? De lekkerste belegde broodjes koopt u bij Dennis Delicious. Wij bezorgen de broodjes zelfs bij u thuis. Natuurlijk kunnen we de lunch compleet maken met vers fruit, en drankjes. Stel de lunch zelf samen en kies onder andere uit:

 • Sandwiches
 • Afbakbroodjes
 • Ciabatta’s
 • Focaccia’s
 • Maaltijdsalades

Catering in Badhoevedorp

Wij verzorgen de lekkerste borrelplanken voor uw feest, bijeenkomst of zakelijke meeting. Maar ook belegde broodjes voor de lunch of wijnpakketten voor de borrel zijn bij ons te bestellen. Met onze catering maakt u iedere gelegenheid compleet. We houden graag rekening met uw wensen en die van uw gasten. Een borrelplank of lunch op maat is dus geen probleem bij catering in Badhoevedorp. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wijnpakket of borrelplank cadeau geven

U kunt natuurlijk zelf heerlijk genieten van al onze lekkere producten. Maar onze wijnpakketten of borrelplanken zijn ook heel erg leuk om cadeau te geven. Deze originele verrassing zal zeker weten in de smaak vallen. Wij kunnen zelf een mooi wijnpakket of smakelijke borrelplank voor u samenstellen, maar u kunt ook zelf uw voorkeuren en wensen doorgeven. Dan houden we daar met alle plezier rekening mee. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat het cadeau er mooi uitziet en leuk verpakt wordt. Dat maakt de verrassing compleet! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wijnpakket, borrelplank of broodjes online bestellen

De lekkerste delicatessen online bestellen en thuisbezorgd in Badhoevedorp. Zo helpen we u zorgeloos genieten. Wilt u een wijnpakket, borrelplank of belegde broodjes bestellen? Of wilt u graag meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0207372116. Of stuur een e-mail naar info@dennisdelicious.nl.

Heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met: 020 - 7372116
  Back To Top

  De Dennisdelicious plank

  Grote borrelplank gevuld met tapenades, salades en vleeswaren! Kom bij ons langs voor meer info of bestel online