skip to Main Content
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend
 • Vertrouwelijk
 • Op tijd
 • Duidelijkheid
 • Makkelijk
 • Verrassend

Hoofddorp

De borrel thuisbezorgd in Hoofddorp

Wijnpakketten, belegde broodjes of een borrelplank bestellen in Hoofddorp? Dat is mogelijk bij Dennis Delicious. Wij houden van lekker eten en maken mensen graag blij met onze borrelplanken en wijnpakketten. En weet u wat handig is? U kunt online bestellen. Dan brengen wij de borrelplank of wijnpakketten bij u langs in Hoofddorp. Ook kunt u bij ons heerlijke belegde broodjes bestellen voor een lunch met vrienden, familie of zakenrelaties. Wat u ook bestelt, wij beloven dat onze producten heerlijk smaken en goed verzorgd worden afgeleverd. Bestel direct online of neem contact op voor meer informatie.

In Hoofddorp genieten van een borrelplank

Voor de echte bourgondiërs in Hoofddorp heeft Dennis Delicious genoeg te bieden. Wij weten namelijk alles van lekker eten en echt genieten. En die passies delen we maar al te graag! Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het bestellen van wijnpakketten, belegde broodjes of een goed gevulde borrelplank. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunt u de belegde broodjes, borrelplank of wijnpakketten heel eenvoudig via internet bestellen. Dan krijgt u deze gewoon thuisbezorgd in Hoofddorp. Heerlijk genieten was nog nooit zo eenvoudig!

Borrelplank bestellen

Een borrelplank online bestellen en laten bezorgen in Hoofddorp? Dat kan bij Dennis Delicious! Zo eenvoudig kan het zijn om overheerlijke hapjes in huis te halen! Bij ons kunt u een goed gevulde borrelplank bestellen voor iedere gelegenheid. Hierbij kunnen we voor u een gevarieerde borrelplank samenstellen met de volgende hapjes:

 • Huisgemaakte salades en tapenades
 • Diverse nootjes en olijven
 • Vleeswaren uit Spanje, Italië en Frankrijk
 • Verschillende kaasjes
 • Vers en knapperig brood

Kies een van onze wijnpakketten

Bij Dennis Delicious kunt u wijnpakketten bestellen en laten bezorgen bij u thuis in Hoofddorp. Zo heeft u altijd een heerlijke wijn op voorraad, bijvoorbeeld wanneer er onverwacht mensen over de vloer komen. Wij hebben een ruim aanbod wijnpakketten. Zo is er dus altijd wel een wijnpakket dat bij uw voorkeuren past. Wilt u iemand anders verrassen met een van onze wijnpakketten? Dat kan natuurlijk ook! Dan adviseren we u graag over onze uiteenlopende wijnen. Natuurlijk zorgen we dat de wijnpakketten er als echte cadeautjes uitzien.

Waarom bestellen bij Dennis Delicious?

Wij hebben een voorliefde voor smaak en goed eten. En dat is terug te zien in alles wat we doen. We vertellen met veel passie over onze producten. En we staan altijd klaar om u te adviseren. Zo kunt u bij ons niet alleen heerlijke wijnpakketten en borrelplanken bestellen, maar ook nieuwe smaken ontdekken. We kunnen bijvoorbeeld een borrelplank samenstellen die past bij uw wijnpakket. Zo komen al die bijzondere smaken nog meer tot hun recht en zult u gegarandeerd genieten in Hoofddorp. Want die passie, dat proef je!

Belegde broodjes bezorgd in Hoofddorp

Wilt u belegde broodjes bestellen voor uw zakenlunch, evenement of feest in Hoofddorp? De lekkerste belegde broodjes bestelt u bij Dennis Delicious. Dan bezorgen wij onze vers belegde broodjes bij u thuis of op de zaak in Hoofddorp. Wij kunnen uw lunch eventueel compleet maken met vers fruit en verfrissende drankjes. Stel uw eigen lunch samen door te kiezen uit een of meer van de volgende opties:

 • Sandwiches
 • Afbakbroodjes
 • Ciabatta’s
 • Focaccia’s
 • Maaltijdsalades

Ook voor het verzorgen van de catering

Bij ons kunt u ook terecht voor het verzorgen van de catering in Hoofddorp. Bestel onze belegde broodjes voor tijdens de lunch en geniet van onze wijnen en luxe hapjes bij de borrel. Met de producten van Dennis Delicious zullen u en uw gasten gegarandeerd genieten. Wilt u meer informatie over catering in Hoofddorp? Of wilt u uw wensen alvast aan ons doorgeven? Neem dan contact met ons op.

Wijnpakket of borrelplank cadeau geven

Zoekt u een origineel cadeau voor vrienden, familie of zakenrelaties in Hoofddorp? Geef dan eens een van onze wijnpakketten cadeau. Of laat een borrelplank bij ze thuis bezorgen. Dit originele cadeau zal bij iedereen in Hoofddorp in de smaak vallen. Natuurlijk zorgen wij er dan voor dat de wijnpakketten extra feestelijk ingepakt zijn. Ook onze borrelplank ziet er trouwens goed verzorgd uit. Wilt u iemand verrassen met bijzondere wensen op het gebied van hapjes of wijn? Laat het gerust weten, dan houden wij daar rekening mee. Het lekkerste cadeau van Hoofddorp laat je bezorgen door Dennis Delicious.

Direct bestellen bij Dennis Delicious

De lekkerste belegde broodjes, borrelplanken en wijnpakketten kunt u bestellen bij Dennis Delicious. Bestel ze online. Dan bezorgen wij ze bij u thuis in Hoofddorp. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij delen onze passie en kennis graag met u! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0207372116. Of stuur een e-mail naar info@dennisdelicious.nl.

Heeft u advies nodig?

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met: 020 - 7372116
  Back To Top

  De Dennisdelicious plank

  Grote borrelplank gevuld met tapenades, salades en vleeswaren! Kom bij ons langs voor meer info of bestel online